BLAT DE BUCATARIE CLUJ

Blat de bucatarie Cluj quartz este un material ideal pentru lucrari de amenajare a locuintei. Materialul este produs de obicei in grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Compozit cuart este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală. Fiind mai puțin poros este un material antibacterian. Astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucatarie decât pietrele naturale.

Deoarece quartz-ul are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse. Prevenind fisurile care apar datorită tensiunii de flexare. Quartzul compozit nu se preteaza la exterior. Expunerea constantă la raze UV poate conduce la decolorări ale pietrei și distrugerea agentului din închegare din rășini.  Compozit cuart online de toate culorile, alb,negru,crem,gri,antracit.

In calitate de importator Rocas Decor detine depozite mari de compozit marmura în România. Va punem la dispozitie productia noastra cu tehnologia de ultima generatia si utilaje cu comanda numerica. De asemenea dispunem o gama larga de lastre din compozit quartz si granit.

                 ROCAS DECOR YOUR STONE SPECIALIST

Prelucram la dimensiunile clientului  pervaze, blaturi de bucatarie si baie din compozit granit, trepte si contratrepte din compozit de marmura. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre vei gasi preț bun pentru blat de bucatarie din quartz compozit in Romania. Termen de executie pentru blaturi de bucatarie si baie in 2-3 zile !

Oferim consultanta, masuratori si montaj in toata tara si in Europa ! Cumpara acum quarz de calitate La Rocas Decor !

cere oferta personalizata chiar acum !

Mai multe modele de compozit quartz !

Blat de bucatarie si baie din quartz la Rocas Decor Cluj
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de blat bucatarie din compozit cuart sau granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru blat de bucatarie Cluj quartz ! Termen de executie 2-3 zile.