ARDEZIE PLACAJE PARDOSEALA

Ardezie este o rocă de origine sedimentară, formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte in urma cu 400 – 500 milioane de ani. Modul de formare duce la o stratificare care permite spargerea în foi subțiri fără mari eforturi. Are o rata foarte scazuta de absorbtie (sub 0.4%). Culoarea, relativ uniforma, nu exclude o mare varietate te tonuri: diferite nuanțe de gri, verde,rosu, chiar albastru-violet.

S-a folosit în trecut la fabricarea tăblițelor pentru școlarii începători. Este un material clasic, absolut natural. Poate cel mai vechi material folosit pentru acoperișuri, la confecționarea unor plăci izolante sau ca dale pentru pardoseli .El continuă să fascineze, rămânând în topul preferințelor arhitecților care îl propun cu bucurie pentru lucrări exclusiviste: acoperișuri, fațade, pavaje exterioare sau interioare.

In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.            cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de  Ardezie aici !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

 

 Black Calibrated Ardezie Roofing

Black Calibrated Ardezie Roofing este un model de placaj de ardezie creat special pentru acoperisuri, folosit in acest scop inca din antichitate.

Ardezie Meteora

Ardezie Meteora aduce un aer modern prin cromatica de gri-antracit sau gri-albastrui. Este o piatra naturala rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Ardezie Montauk Black Natural

– un negru indraznet si modern combinat cu textura naturala, ce o face potrivita in orice context. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru terase, gradini sau trotuare.

Ardezie Sikis Neregulata

Ardezie Sikis Neregulata este o alegere potrivita pentru un design rustic si natural. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de miere bej-aurie si pamant.

 Rhodos Filleto Ardezie

Ardezie Rhodos Filleto este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-chihlimbar si gri cu sclipiri cristaline.

Ardezie Meteora Neregulata

Ardezie Meteora Neregulata aduce un aer modern prin cromatica de gri-antracit sau gri-albastrui. Este o piatra naturala rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Ardezie Meteora Stenari

Ardezie Meteora Stenari aduce un aer rustic prin dimensiunile asimetrice si masive si prin nuantele de gri-antracit sau gri-albastrui. Este o piatra naturala rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Ardezie Rusty placaj

Ardezie Rusty placaj este o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Ardezie Sikis Stenari

Ardezie Sikis Stenari este o alegere potrivita pentru un design rustic si natural. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de miere bej-aurie si pamant.

Ardezie Rusty

Ardezie Rusty este o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru gradini, terase, alei sau foisoare.

Ardezie Neregulata Rodos

Ardezie Neregulata Rodos este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-chihlimbar si gri cu sclipiri cristaline.

Ardezie Neregulata Desert Brown

Desert Brown placaj este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de gri-brun .

Ardezie Velvet Maro

Ardezie Velvet Maro ste o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de maro-roscat si a textrurii catifelate.

Ardezie Terra Lava Panel

Ardezie Terra Lava Panel are un design spectaculos de negru indraznet si modern combinat cu textura naturala ce o face potrivita in orice context. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Ardezie Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra ardezie si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Promotii ardezie la cel mai bun pret din piata !

Cluj Napoca|  Timisoara| BucurestiOradea|  Sibiu|  Bistrita|