ARDEZIE

Ardezie exterior este o rocă de origine sedimentară, formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte in urma cu 400 – 500 milioane de ani. Modul de formare duce la o stratificare care permite spargerea în foi subțiri fără mari eforturi. Are o rata foarte scazuta de absorbtie (sub 0.4%). Culoarea, relativ uniforma, nu exclude o mare varietate te tonuri: diferite nuanțe de gri, verde,rosu, chiar albastru-violet.

S-a folosit în trecut la fabricarea tăblițelor pentru școlarii începători. Ardezie exterior este un material clasic, absolut natural. Poate cel mai vechi material folosit pentru acoperișuri, la confecționarea unor plăci izolante sau ca dale pentru pardoseli .El continuă să fascineze, rămânând în topul preferințelor arhitecților care îl propun cu bucurie pentru lucrări exclusiviste: acoperișuri, fațade, pavaje exterioare sau interioare.

In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie exterior. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.            cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de  Ardezie aici !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

Ardezie Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra ardezie si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Promotii ardezie exterior la cel mai bun pret ardezie din piata !

ardezie multicolora in Cluj Napoca| ardezie multicolora in Timisoara| ardezie multicolora in Bucuresti| ardezie multicolora in Oradea| ardezie multicolora in Sibiu| ardezie multicolora in Bistrita|