ARDEZIE

Ardezie decorativa pentru interior si exterior este o rocă de origine sedimentară. Formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte in urma cu 400 – 500 milioane de ani. Modul de formare duce la o stratificare care permite spargerea în foi subțiri fără mari eforturi. Piatra ardezie are o rata foarte scazuta de absorbtie (sub 0.4%). Culoarea, relativ uniforma, nu exclude o mare varietate te tonuri. Ardezie in diferite culori de gri, verde,rosu, negru, multicolor. Ardezie exterior este un material clasic, absolut natural. Continuă să fascineze, rămânând în topul preferințelor arhitecților care îl propun cu bucurie pentru lucrări exclusiviste: acoperișuri, fațade, pavaje exterioare sau interioare.

In calitate de producator si importator de piatra naturala ardezie, Rocas Decor detine depozite in Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 mp de placaje din ardezie neagra, gri si multicolora, placi de granit, placaje travertin, andezit fiamat. Oferim multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Piatra ardezie pentru placarea de fatada, gard si soclu.

Prelucram la dimensiunea clientilor  blaturi de bucatarie din compozit quartz, trepte pentru scari , glafuri pentru fereste exterior si interior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra ardezie decorativa.            cere oferta chiar acum !

Pentru intretinerea si protectia  piatrei natrale ardezie  este recomandata impermeabilizarea cu solutii profesionale STONETECHN.

Mai multe modele de  Ardezie aici !

 

Ardezie decorativa de La Rocas Decor
Va putem oferi consultanta in alegerea de piatra ardezie baie si calcar in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora ! preț mic pentru ardezie decorativa din piata !

ardezie multicolora in Cluj Napoca| ardezie neagra in Timisoara| ardezie multicolora in Bucuresti| ardezie exterior in Oradea| ardezie naturala in Sibiu| ardezie multicolora in Bistrita|