ANDEZIT ROCAS DECOR

Andezit  Rocas Decor. Andezit este o rocă magmatică rezultată prin erupție vulcanică, având o granulație fină, de culoare gri, antracit, brună, până la cenușie. Este o piatra naturala cu o frumusete aparte. O alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. Trotoarele, parcarile și alei sunt locurile preferate pentru placarea cu andezit. Aici piatra naturală intră în sine. Poate fi folosită și pentru pardoseli, glaf, living, baie, bucatarie, terase, scari, blat de masă, placarea peretilor,pervaze. Cu grosimea și finisajul potrivit,  se potrivește atât unui proiect modern, cât și clasic. Oferim preț bun pentru andezit de vanzare in Romania.

In calitate de producator andezit  Rocas Decor detine depozite mari de piatra naturala, granit, andezit, bazalt în România si in Ungaria. Din stoc oferim placaje de toate dimensiunile sau le producem la comanda clientului dupa nevoile proiectului. Cu finisaj fiamat antiderapant sau natural pentru placare la exterior terasa, trepte la scari, alei, trotuare, parcari, fatada, soclu si gardul casei. Cu finisaj mat, periat sau lucios pentru pardoseala interior living, baie, bucatarie, trepte, glafuri, terasa.

In depozitele nostre veti gasi un stoc mare de placaje din andezit fiamat ,  si granit la preț bun in Romania. Va invitam sa vizitari Showroom-urile noaste unde un consultat va ajuta sa va alegeti placaje de piatra naturala dorita. Piatra pentru placare la gard, soclu, terase, alei, trotoare, capace de gard si stalpi, fatada. 

Prelucram la comanda clientului pervaze si glafuri pentru ferestre casei la exterior si interior. Confectionam blat de bucatarie   si insula din quartz granit si glafuri, trepte, capace de gard si stalpi, capac interval gard. Oferim servicii profesionale de montaj pentru placare la soclu, fatada si gard. Prelucram comenzi personalizate dupa dimensiunile clientului in cateva zile. De vanzare piatra cubica, borduri cu livrare in toata tara in maxim 48 de ore. Pentru protectie de piatra este recomandata  impermeabilizarea cu solutii STONETECHN profesionale.

ROCAS DECOR – ANDEZIT GRI FIAMAT DE EXTERIOR

In depozitele  noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu, Bistrita, Budapesta și Timișoara vei gasi un preț bun pentru piatra naturala decorativa si un departament outlet. Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra. Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.

Termen de executie pentru blat, trepte si glafuri este 2-3 zile ! 

cere oferta !

 

ANDEZIT PLAN VERTICAL

andezit exterior placare

ANDEZIT PLAN VERTICAL

trepte andezit fiamat

TREPTE SI PERVAZE ANDEZIT

dale andezit Rocas Decor Cluj

BORDURI SI PAVELE ANDEZIT

Andezit Rocas Decor direct de la producator  Rocas Decor
Va putem oferi consultanta  in alegerea de andezit si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru Andezit Rocas Decor în România! Rocas Decor executa si monteaza trepte si glafuri din andezit in termen rapid de 2-3 zile. Servicii profesionale. Cumpara acum piatra naturala decorativa  de calitate.

piatra cubica andezit in Cluj Napoca| piatra andezt pavaj in  Timisoara| piatra cubica andezit in Bucuresti| granit andezit in  Oradea| piatra andezit in  Sibiu| depozit granit in Bistrita