ANDEZIT

Andezit  Cluj este un material cu o frumusete aparte, este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In depozitele nostre veti gasi un stoc mare de placaje andezit fiamat, la cel mai bun pret pentru granit  pe piata. Va invitam sa vizitari Showroom-urile noaste unde un consultat va ajuta sa va alegeti placaje de piatra naturala dorita.

In calitate de producator si importator de andezit fiamat, Rocas Decor detine cele mai mari depozite de piatra decorativa din Romania. Va punem la dispozitie  placaje granit fiamat sau lostruit si placaje din andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit, travertin, compozit cuart si piatra Onix.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie de cuart, trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit de granit exterior si interior, pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret pentru andezit si promotii atractive. Termen de executie trepte si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de  ANDEZIT

 

ANDEZIT PLAN VERTICAL

andezit exterior placare

ANDEZIT PLAN VERTICAL

trepte andezit fiamat exterior

TREPTE SI PERVAZE ANDEZIT

dale andezit Rocas Decor Cluj

BORDURI SI PAVELE ANDEZIT

Andezit Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de andezit si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret Andezit Cluj ! Rocas Decor executa si monteaza trepte si glafuri din andezit in termen rapid de 2-3 zile. Servicii profesionale. Cumpara acum piatra naturala de calitate.

Cluj Napoca|  Timisoara| Bucuresti|  Oradea|   SibiuBistrita