ROCAS DECOR

kő és szépség szenvedélyéből inspirálva, a Rocas Decor a világ minden tájáról importál természetes köveket, gondosan kiválasztva ügyfelei számára, hogy legmesszemenőbb álmukat is megtalálják széles palettájukban. A Rocas Decor mint gyártó és importör, a legnagyobb raktárakkal rendelkező cég egyike Romániában, közel 300.000 m2-es raktárkészletében megtalálhatóak az Indiai és Brazil gránitoktól az Olasz, Görög és Török híres márvány, travertin bányáin keresztül a speciális Kinai pala és gránit kövekig.

Minden bemutatótermünkben, úgy Romániában mint Magyarországon (Ürömön) szakemberek fogadják a kedves vásárlókat, készen arra, hogy a megvásárolt termékek teljes körű tanácsadási, szállítási és összeszerelési szolgáltatásaival és az aktuális akciókról szóló teljes információval lássák el ügyfeleiket.

A Rocas Decor választékában megtalálják a dekor köveket, travertin burkolatokat, gránit fényezett vagy lángolt felületű táblákat, az elegáns márvány hihetetlen színkavalkádját, a fekete és színes palát, a saját bányából származó Andezit valamint Kompozit táblákat, hogy csak egy pár terméket említsünk meg.

 

Felhasználhatóságukat nézve, a kerítéstől a falburkolatig a természetes kő ideális lehet külterek és belterek diszítésére.a

kérjen ajánlatot most !

 

showroom travertin marvany

A Rocas dekor teljesen lendül! Szeretettel várjuk természetes kőraktárunk megnyitását hazánk minden régiójában, hogy Romániában bárhonnan profitálhassunk szolgáltatásainkból..

Természetes kőből álló bemutatótermünk az alábbi városokban található. Eddig bemutatótermünk volt Kolozsváron, Temesváron, Bukarestben, Budapesten, Targu-Maršu és Besztercei franchise-ken. Jelenleg partnereink vannak Szatmárnémeti, Zalau, Baia Mare és más romániai vásárokon.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkkel kapcsolatos minden információért és részletezésért!

A gyors kapcsolatért hívhat: Telefon: 0036202278295  –

E-mail:  huba@rocasdecor.hu

Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra naturala.
Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.

DESPRE NOI

Originalitatea și unicitatea fiecărui proiect ne motivează și ne determină să ne asumăm fiecare nouă provocare cu seriozitate și respect. Imaginația dumneavoastră este unica noastră limită.

                            Indrăzniți să fiți unici! Noi vă susținem și vă facem posibil orice vis!

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee, lavoare sau orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

    Contactați agenții noștri și solicitați oferta !

Vă oferim consultanță gratuită pentru alegerea materialului compozit. Ne dorim să beneficiați de cea mai eficientă soluție tehnică și estetică, pentru proiectele dumneavoastră.

                       ROCAS DECOR, locul unde proiectul dumneavoastră este tratat cu seriozitate.

Mai multe modele de piatra naturala

Suntem printre primii producatori si prelucratori de piatra naturala în România si va oferim calitate a pietrei la preturi promotionale.

Comercializam diferite tipuri de piatra naturala: travertin, marmura, andezit, granit, ardezie , compozit, piatra decorativa, piatra pentru gradina, bazalt, mozaic.

 

SHOWROOM-URI

In oricare din showroom-urile noastre din tara sau chiar din Budapesta (Ungaria), din Paris (Franta) sau din Atena (Grecia) veti fi intampinati de profesionisti – gata sa va puna la dispozitie:

Servicii complete de consultanta
100%
Livrare si montaj pentru produsele achizitionate
100%
Informatii complete despre promotiile actuale
100%

VICTORIA’S MIRROR

oglinzi și console cu identitate, accesorii decorative handmade de lux, obiecte de colecție confecționate și finisate 100% manual.

Pe rama fiecărui produs VICTORIA’S MIRROR este inscripționată o serie unică în baza căreia oglinda sau consola poate să fie oricând identificată și în baza căreia vă oferim Garanția Gold pe o perioadă de 20 ani.

 

ROCAS DECOR

                                                              Locul unde proiectul dumneavoastra este tratat cu SERIOZITATE

Originalitatea si unicitatea fiecarui proiect ne motiveaza si ne determina sa ne asumam fiecare noua provocare cu seriozitate si respect – de aceea imaginatia dvs este unica noastra limita. Indrazniti sa fiti unici!

Noi va sustinem si va facem posibil orice vis! Site-urile noastre va stau la dispozitie cu informatii complete si concrete. Cumpara direct de la producator piatra decorativa. preț bun granit,marmura,travertin,andezit,compozit quartz.

DE CE SA COLABOREZI CU ROCAS DECOR?

   SORTIMENTATIE        SI STOCURI 

Stocuri permanente de peste 300.000 mp de  piatra naturala decorativa, placaje travertin, granit exterior, marmura alba, ardezie multicolora, compozit quartz, andezit fiamat. Cromatica diversa, potrivita pentru orice aplicatie sau tip de proiect. Placaje cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. De asemenea detinem  si lastre mari de granit, marmura.

    MONTAJ PROFESIONAL 

Solutia completa pentru dvoastra include si montajul produselor achizitionate de la Rocas Decor.
Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala, pentru proiecte rezidentiale sau publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate.

   PROMPTITUDINE SI EFICIENTA

Cererea ta de oferta o sa fie preluata, analizata si soolutionata intr o ora. Comanda ta va fi finalizata intr-un termen  de max 2-3 zile pentru glafuri, trepte, pervaze. La solicitarea clientului, prin intermediul departamentului logistic asiguram livrarea comenzilor oriunde in tara. Intodeauna gasim cea mai buna solutie.

     SUNTEM APROAPE

Te asteptam cu depozite, fabrici de prelucrare si show room-uri in Cluj Napoca, Timisoara, Bucuresti, Sibiu, Bistrita,Oradea si Budapesta .  Ambianta show room-urilor in care iti oferim toate aceste servicii este astfel conceputa  incat sa ofere  clientilor posibilitatea vizualizarii pe viu  a multiplelor aplicatii cu piatra naturala, incercand sa reflecte amprenta de rafinament proprie produselor fabricate de Rocas Décor.

    CALITATE

Din pasiune pentru piatra naturala si frumos importam varietati deosebite de marmura si granit. La fiecare import asiguram prezenta echipelor reprezentante Rocas Decor in vederea selectionarii atente a produselor care urmeaza sa ni se livreze. Acest aspect, alaturi de utilaje performante si profesionalism sunt ingredientele esentiale pentru asigurarea calitatii.

  DEPARTAMENT DE LUX

O alta lume ! O alta abordare in Piatra Naturala! Arta, lux, stil, rafinament. Scenografia perfecta pentru locul tau unic, viu, personalizat. Ne mandrim cu capacitatea noastra de a ne inspira clientii cu privire la cele mai potrivite suprafete din piatra naturala.
Aceasta este lumea pe care ti-o oferim printr-un show-room nou, exclusivist, situat in Cluj Napoca str.Campina nr.62.

Piatra Naturala Decorativa Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru marmura,granit exterior,travertin mat,piatra cubica,blat din compozit cuart si granit. Servicii profesionale de montaj granit si marmura. La noi gasiti ardezie exterior multicolora si glafuri de travertin. De asemenea trepte granit exterior si adeziv piatra de calitate. Cumpara piatra naturala de calitate direct de la producator.

piatra naturala decorativa Cluj Napoca | piatra naturala decorativa Timisoara | piatra naturala decorativa Bucuresti | piatra naturala decorativa Oradea | piatra naturala decorativa Sibiu | piatra naturala decorativa Bistrita |