TERMEN DE EXECUȚIE PENTRU PIESE PERSONALIZATE ⟶ 2-3 ZILE!

Placaj pentru terasă și alee, placaje pentru spații exterioare.

Placaj piatra naturala pentru alee

Placaj piatra naturala pentru alee

Placaj piatra naturala pentru alee ATHOS IVORY 60 x 60 x 2 PERIAT. Cauți placaj pentru aleile din jurul casei și terasa exterioară și nu știi ce materiale să alegi? Pentru inspirație vă prezentăm un proiect în care s-a folosit piatra naturală ATHOS IVORY 60 x 60 x 2 PERIAT.

Vindem și montăm placaje verticale și orizontale, placaje pentru interior și exterior din piatră naturală: granit, marmură, travertin, compozit quartz, etc. La cerere debităm și prelucrăm din lastre mari, placaje la dimensiune personalizată pentru proiectul dumneavoastră.

Vă așteptăm la depozitele noastre de piatră naturală din Cluj-Napoca, București, Timișoara, Sibiu, și Bistrița. Cere ofertă de preț pentru placaj din piatră naturală pentru terasă și alei! Cumpără placaj piatra naturala pentru alee. Oferim livrare rapidă în toată țara.

Placaj piatra naturala la alee si trotuar

Depozit cu stoc mare de placaj piatra naturala pentru alee

Originalitatea și unicitatea fiecărui proiect ne motivează și ne determină să ne asumăm fiecare nouă provocare cu seriozitate și respect. Imaginația dumneavoastră este unica noastră limită. Îndrăzniți să fiți unici! Noi vă susținem și vă facem posibil orice vis!

ROCAS DECOR - locul unde proiectul dumneavoastră este tratat cu seriozitate

Prelucrăm la cerere orice aplicație din piatră naturală: marmură, granit, travertin, onix, ardezie, andezit, compozit quartz, terrazo și nu numai. Executăm și montăm: glafuri, trepte și contratrepte pentru scări interioare și exterioare. Blaturi de bucătărie și baie. Blaturi pentru mese, măsuțe de cafea și insulă de bucătărie. Placaje verticale și orizontale pentru baie, bucătărie, hol, living, dormitor, garaj, pivniță și orice altă zonă aflată în interiorul casei dumneavoastră. Placaje pentru terasă, piscină, alei, trotuare, curte. Placaje pentru gard, soclu și fațada casei.

Aplicațiile noastre din piatră naturală sunt prezente atât în proiecte rezidențiale, cât și comerciale. Clădiri de birouri, spații comerciale, mall-uri, farmacii, clinici și spitale, laboratoare medicale, clinici dentare. Cafenele, baruri, restaurante, hoteluri și pensiuni. Saloane de înfrumusețare, săli de sport. Proiecte publice, primării, universități, biserici. Contactați-ne pentru ofertă de preț!

error: Content is protected !!
×

Salut, sunt Amalia.
Ai nevoie de ajutor?

×