Piatra Naturala Rocas Decor
nou! Toate materialele prezente pe site se afla pe stoc! Putem onora comenzile dumneavoastra in max. 48 de ore!

Promotii Rocas Decor


PIATRA NATURALA de la Rocas Decor este culeasa din toate colturile lumii.Importam PIATRA NATURALA sub diferite forme: MARMURA,GRANIT, TRAVERTIN, PIATRA RECONSTITUIA, PIATRA DECORATIVA, piatra pentru gradina, BAZALT, ARDEZIE SLATE, mozaic. Cu ajutorul unor adevarati sculptori in piatra naturala, prelucram orice tip de piatra enumerata mai sus pentru ca baia, bucataria, gradina sau orice amenajare doriti sa construiti cu ajutorul pietrei naturale sa fie pe placul dumneavoastra.


Nume: Tsiboukas Ioannis
Adresa: str. Campina nr.62, Cluj-Napoca
Telefon: 0721 286 985
0741217337
E-mail: office@rocasdecor.ro
Program: Luni - Vineri: 08.00 - 18.00; Sambata: 09.00 - 14.00; Duminica: inchisPiatra Naturala Cluj Napoca
ardezie slate

PIATRA NATURALA de la Rocas Decor este culeasa din toate colturile lumii.Importam sub diferite forme: granit Cluj Napoca,marmura Cluj Napoca, travertin Cluj Napoca, piatra naturala Cluj Napoca,piatra reconstituita, piatra decorativa, piatra pentru gradina, bazalt, ardezie-slate, mozaic. Cu ajutorul unor adevarati sculptori in piatra naturala, prelucram orice tip de piatra enumerata mai sus pentru ca baia, bucataria, gradina sau orice amenajare doriti sa construiti cu ajutorul pietrei naturale sa fie pe placul dumneavoastra.


La noi veti gasi cea mai diversa gama de modele din piatra la cele mai bune preturi. Suntem o companie moderna aflata in crestere constanta si suntem suficient de ambitiosi pentru a ne face simtita prezenta in domeniul amenajarilor interioare si amenajarilor exterioare.

Materiale noi Rocas Decor

Outlet Transilvania Natural Royal Stone

Servicii Complecte

Rocas Decor Hungary

Showroom

Tapet de LuxPiatra Naturala

Travertin

Marmura

Granit

Andezit

Compozit

Ardezie

Tapet de Lux

Transport
Livrare peste tot in tara in maxim 48h!