Travertin Portofoliu Piatra Naturala


Travertin-ul este cel mai bun material pentru un design original, cu adevarat frumos si elegant al oricarei constructii.

Daca se doreste obtinerea unui mediu si a unei ambiente deosebite, utilizarea travertin-ului pentru decorare este cea mai intelepta decizie.

Un element foarte important in cadrul unui proiect de desgin interior sau exterior este placarea cu travertin, acesta fiind disponibil in mai multe forme de prelucrare: lustruit, mat, periat, antichizat sau buceardat, ajuta la crearea unui design de la modern la rustic.

Pentru a obtine maximum de efect vizual e nevoie si de un pic de imaginatie, de detalii “imprevizibile”, in asa fel incat spatiul sa primeasca si o personalitate distincta, aici ne referim la combinatiile care pot fi realizate cu ajutorul mozaic-ului, brauri-lor, chiuvete-lor, blaturi-lor din travertin.

Suntem mandrii de a avea intotdeauna cantitati mari de travertin pe stoc si de a va asigura ca materialele noastre de calitate superioara o sa ridice proiectul dumneavoastra la nivelul asteptarilor.

Garantat, avem cele mai bune oferte de preturi cat si calitatea serviciilor prestate.

Materiale noi Rocas Decor

Outlet Transilvania Natural Royal Stone

Servicii Complecte

Rocas Decor Hungary

Showroom

Tapet de LuxPiatra Naturala

Travertin

Marmura

Granit

Andezit

Compozit

Ardezie

Tapet de Lux

Transport
Livrare peste tot in tara in maxim 48h!