Marmura Piatra Naturala
Marmura este cea mai populara piatra naturala din sectorul constructiilor.
Face parte din familia calcarului si se formeaza atunci cand calcarul intalneste caldura si presiune extrema, ceea ce aduce la starea metaforica a pietrei. Se gaseste intr-o varietate de culori frumoase, sunt rezultatul impuritatilor cum ar fi oxid de fier, grafit, cuart etc. Venele pot fi mai putin sau mai mult vizibile in functie de calitatea marmurei. Marmura de calitate superioara are in compozitie mai putine cantitati de impuritati si prin urmare are mai putine venaturi.
Marmura reprezinta ultimul trend in materie de design; o pardoseala sau un perete din marmura este cea mai buna alegere daca ne dorim lux si eleganta in caminele noastre.


Rocas Decor este un mare producator si importator de marmura, avem cel mai mare depozit din Romania, unde va asteptam cu un stoc mare de marmura de asemenea un producator desavarsit cu piatra naturala la pret mic, avand promotii la diverse produse. Pentru a fi mai aproape de voi va asteptam in showroom-urile noastre sau piata online. Va punem la dispozitie partea noastra de productie unde realizam produse personalizate cum ar fi: blaturi de bucatarie, blaturi de baie, lavoare, profile de seminee, trepte, contratrepte, mozaicuri, medalioane, gravuri etc.

Materiale noi Rocas Decor

Outlet Transilvania Natural Royal Stone

Servicii Complecte

Rocas Decor Hungary

Showroom

Tapet de LuxPiatra Naturala

Travertin

Marmura

Granit

Andezit

Compozit

Ardezie

Tapet de Lux

Transport
Livrare peste tot in tara in maxim 48h!