Granit Portofoliu Piatra Naturala


Granit Piatra naturala, granit-ul – este un material extrem de durabil si estetic pentru orice tip de finisaj, fie interior sau exterior, rezidential sau industrial.

Granit-ul aduce proiectelor arhitecturale o frumusete aparte care, alaturi de durabilitate, da un plus de eleganta oricarui tip de proiect.

La originea sa, granit-ul este o roca vulcanica este masiva, cu granulatie grosolana devenind astfel una din cele mai dure pietre care rezista la expuneri extreme de temperatura si umiditate, iar varietatea de culori specifice permit realizarea celor mai elegante soluţii de design.

Se combina perfect atat cu metalul, cat si cu sticla sau lemnul, iar nuantele in care poate fi gasit acest material pot fi asortate cu orice tip de design interior (negru, verde, roșu, gri, albastru).

De fapt, acest tip de roca este atat de rezistent, incat doar diamantul poate fi folosit in prelucrarea sa.

Toate caracteristicile enumerate mai sus fac din granit un produs cu aplicatii diverse in spatii rezidentiale, industriale, comerciale sau de utilitate publica, adaptabil oricarui design dorit.

Fiind foarte rezistent la abraziuni, la foc, la efectele daunatoare ale acizilor si sarurilor, granitul isi mentine aspectul coloristic nealterat, stralucirea naturala si rezistenta la fel ca in prima zi, pentru o perioada de timp indelungata, indiferent de conditiile de folosire.

Va punem la dispozitie placaje si lastre din granit din care pot fi decupate trepte si contratrepte, blaturi, glafuri la dimensiunile solicitate de dumneavoastra.

La noi veti gasi cele mai frumoase modele la cel mai bun pret de pe piata.


Materiale noi Rocas Decor

Outlet Transilvania Natural Royal Stone

Servicii Complecte

Rocas Decor Hungary

Showroom

Tapet de LuxPiatra Naturala

Travertin

Marmura

Granit

Andezit

Compozit

Ardezie

Tapet de Lux

Transport
Livrare peste tot in tara in maxim 48h!