Ardezie Portofoliu Piatra Naturala

Ardezie este o piatra naturala exotica si unica. Este maiestuoasa, rezistenta si durabila.


Aceasta piatra cu aspect pamantiu emana caldura. Caracterul ardeziei permite ca aceasta sa se potriveasca unui design traditional, modern, clasic sau rustic.


Da senzatia unei lumi vechi. Ardezia este un material de constructie modern si in acelasi timp traditional care se poate utiliza in multe domenii, pardoseli, acoperisuri, fatade, trepte, blaturi si glafuri.


Ardezia ofera protectie de calitate si de lunga durata practic impotriva oricarei influente climatice si in acelasi timp un aspect estetic foarte atractiv, un aspect arhitectural foarte elegant.


Locurile placate cu ardezie, sunt deosebite si nu necesita ingrijiri speciale astfel va vor servi multi ani, spre deosebire de alte materiale de decor.


Este o piatra foarte dura si rezistenta, cu o absorbtie nesemnificativa, ardezia poate fi placata fara nici o problema la munte, in jurul unei piscine, in locurile cu trafic intens.


Diversitatea tipurilor de ardezie si a modalitatilor de punere in opera fac ca acest material sa poata fi folosit in diferite stiluri de interior sau exterior, de la rustic la modern cu influente exotice (stilul mediteranean), pana la clasic.


Cele mai mici preturi la cea mai diversa gama de ardezie.


Materiale noi Rocas Decor

Outlet Transilvania Natural Royal Stone

Servicii Complecte

Rocas Decor Hungary

Showroom

Tapet de LuxPiatra Naturala

Travertin

Marmura

Granit

Andezit

Compozit

Ardezie

Tapet de Lux

Transport
Livrare peste tot in tara in maxim 48h!