DARE TO DREAM!

DECSOPERA O ALTA LUME


O alta lume! O alta abordare in Piatra Naturala! Arta, lux, stil, rafinament. Scenografia perfecta pentru locul tau unic, viu, personalizat ,opulent.

Asta este lumea pe care ti-o oferim printr-un show-room nou, exclusivist, situat in Cluj Napoca
str.Campina nr.62. Marmura, granit, quarzit, onix care respira prin culori vii si forme uimitoare, simboluri care te conduc subtil la esenta, natura eternizata printr-un triumf absolut asupra efemeritatii artei create, un spectacol
de elita pentru rafinati si pretentiosi. Ne mandrim cu capacitatea noastra de a inspira clientii nostri, cu privire la cele mai bune suprafete din piatra naturala. Datorita cunostintelor noastre, suntem capabili de a recomanda suprafete si finisaje unice fie pentru casa, gradina sau proiecte uimitoare. Pasiunea noastre pentru calitate, atentia noastra pentru detaliu ne face ideali pentru a recomandarea materialelor potrivite stiluliu dumneavoastra. Piatra Naturala ofrita este importata din cele mai inmportante cariere din intraga lume, si este ideala pentru folositea ei in proiecte unice realizate. Utilizarea de culori bogate si indraznete pentru tesaturi si vopsea nu este singura modalitate de a introduce interiorului tau clori frumoase. Dispunem de o gama izbitoare de piatra naturala, marmura, granit, travertin,onix varind de la rosu la albastru profung la miezul noptii si verde inchis acestea sunt destinate pentru a aduce stil si viata interiorului.Azul Bahia Azul Bahia

Roci albastre sunt rare si au un aspect spectaculos, Azul Bahia este utilizat în principal pentru aplicații exclusive. Această piatră este folosită ca piatră naturală sau ca o piatră prețioasă.

Irish Green
Irish Green


Irish Green este o marmura unica ca textura si culoare, este foarte renumita pentru culoarea si transluciditatea ei.

Blue Jeans Blue Jeans


Rocile albaste sunt foarte rare si au un aspect spectaculos, Blue Jeans este utilizata in principal penstru aplicatii exclusive.


Matrix Granite
Matrix Granite

Matrix Granite este un granit brazilian, se caracterizeaza prin modelul ondulat, fundalul gri inchis pana la negru , ceea ce da o nota de eleganta si rafinitate

Red Malibu Red Malibu

Red Malibu este un granit rar folosit pentru lucrari exclusiviste, granitul red malibu este un granit importat din brazilia, este un material foarte rezistent in timp.

Black Cosmic Main Black Cosmic Main

Black Cosmic combină frumusețea și mișcarea de marmură cu duritatea și durabilitatea granit. Acesta va fi cu adevărat elementul central al oricărei bucătărie, atrăgând comentarii admirative de la toți cei care-l vede. rarității sale îl plasează la capătul superior al gamei noastre de preț, dar aspectul său atrăgător înseamnă că noi credem că reprezintă o valoare excelenta.

Copper Dune Copper Dune

Copper Dune vine din nord-estul Braziliei, o zonă care a oferit o mare varietate de pietre exotice în ultimii ani. Este privit ca un granit din cauza durității sale și este extrem de apreciat pentru îmbinarea de vene maro și lumină, care fac deosebit de asomare și marmură cum ar fi.

Carnevale Granit
Carnevale


Carnevale Granit aceasta piatra are culori de ton pamantesc cu vene intunecate. Granit-ul este extrem de durabil este recomandat pentru aplicatie atat in interior cat si in exterior.

Elegant Brown Elegant Brown

Elegant Brown granit este original din brazilia , este o piatra deosebita un amestec de gri cu maro. Este destinata folosiri ei in interior sau exterior

Kosmus Lether Kosmus Lether

kosmus Lather granit ofera o eleganta suprafetei unde a fost aplicat are o finisare foarte placuta la ochii dar si la atingere

White Torincinno White Torincinno

White Torincinno este un granit foarte rar produs in cariera din Sao Paulo Brazilia.

Brown POL
Brown POL

Granitlul Brown scoate in evidenta variatile naturale din piatra, cu nuante adanci maro si pete de cristal alb si muante de gri.

Black And Gold Black And Gold

Marmura Black and Gold este o piatra naturala neagra cu venaturi albe si auri.

Black Cosmic Black Cosmic

Black Cosmic este un granit foarte popular in ultimul timp datorita ventaurilor albe, auri cu mici cristale de argintiu.

Brown Antique Marron Cohiba Brown Antique Marron Cohiba

Granitul Brown Antique Marron este format din cristale de culoare brown inchise in forma neuniforma adesea cu reflexe metalice unice.

Brown Chocolate Brown Chocolate

Brown Chocolate, granitul cu tonuri calde de ciocolata si culori care amintesc de pamant. Chocolate a dominat piata internationala in ultimi ani datorita frumuseti lui, este extras din nordul Braziliei.


Brown Silk POL Brown Silk POL

Brown Silk este cu adevarat extraordinata datorita nervurilor de maro si tonuri de alb, dau ceestui material un aspect dramatic.

Copper Canyon Copper Canyon

Copper Canyon este o combinatie de rugina si aur dramatic de granit din Brazilia cu o varietati mari de culoare si vene intunecate.

Copperfield Gold Copperfield Gold

Copperfield Gold este un granit Braziliean care combina difertite tonuri de culoare, neagra, maro auriu si gri.

Costa Smeralda Costa Smeralda

Costa Smeralda este un maodel de granit cu nunante deschise, plateta calda si primituare de culoare dintr-o gama larga de stil si design.


Fossil Black Fossil Black

Fossul Black cu originea in Maroc este o marmura neagra cu modele albe naturale datand din perioada Devonian.

Fossil Brown Fossil Brown

Fossul Brown cu originea in Maroc este o marmura maro cu modele albe naturale datand din perioada Devonian.

Golden Beach Golden Beach

Golden Beach este un granit cu textura albicioasa sau gri cu aspect patat datorita de cristatele de cluare mai inchisa.

Labradorite Blue Flower Labradorite Blue Flower

Labradorite Blue Flower suprafețe diferite de înfrățire în piatră reflectă diferite culori ale luminii.

Magma Black Magma Black

Magma negru. Acesta este un granit foarte special, care provine din Brazilia.

Travertino Tabacco Travertino Tabacco

Travertino Tabacco este un travertin auriu maro original din Mexic, aceasta piatra naturala este extrem de frumoasa datorita asemanari ei foarte mari cu tutunul.

Bronze Amani Bronze Amani

Bronze Amani pretioas si elegant, Bronz Amani este marmura cu adevarat speciala, care cuprinde nuante de bronz realizeaza un decor primitor si relaxant, transformandu-le intr-o adevarata oaza de liniste si relaxare.

Calcite Caraibica Extra Calcite Caraibica Extra

Calcite Caraibica este o marmura cu adevarat speciala, marmura de culoare albasta cu bej, este foarte apreciata in toata lumea.Fusion Multicolor WOW Fusion Multicolor

WOW Fusion Multicolor este o piatra naturala foarte rara brazileana cu nori de explozie culorile sunt cuprinse intre maro, albastru, verde, cupru si gri, variatie naturala intensa pentru o suprafata unica spectaculoasa.

Jurassic Brown Extra Jurassic Brown Extra

Jurassic Brown elementul unic pentru aceasta piatra este ca are mai multe elemente de coaja si corali fosile in dale, culoarea maro are un finisaj moale, textura care accentueaza nervurile materiale si fosile.

Lapis Blue Classic
Lapis Blue Classic

Lapis Blue elementul unic de minerale albeste, negre, albe amestecate impreuna in moda preistorica,granitul African pentru iubitori de albastu este un vis implinit.

Grey Stone Grey Stone

Grey Stone este importata din granitele Iranului aceasta piatra este compusa din tonuri gri crarbune "noroioase" si izbitoare nervuri de alb.

Marinace Marinace

Marinace granit este un granit predominant negru, cu o combinație de pietre de prundis negru, gri și alb, care s-a format la baza raurilor. Utilizari recomandate: blaturi de bucatarie, blaturi de baie, scări, coloane, chiuvete / cazi, dale

Saint Noir
Saint Noir

Saint Noir este o piatra care iese in evidenta prin textrura sa atragatoare, culoarea nergra cu vene subtiri de alb si auriu.

Noir Saint Laurent Noir Saint Laurent

Noir Saint Laurent este o marmura cu fundal intunecat variind de la maro la negru cu mici iluzi albe, perfecta pentru proiectele de lux.

Verde Lapponia Verde Lapponia

Verde Lapponia este regele granitului verde, impresioneaza prin jocul de culoi interesante de la nuante de verde si alb puternic , granitul rar ofera in fiecare zi o eleganta uimitoare si emana propriul farmec unic.

Cipollino Ondulato Verde Cipollino Ondulato Verde

Cipollino Ondulato este o marmura cu colri originale si pline de viata, cu dungi ondulate colorate de diferite nunate de verde si intreruperi de inserti de alb.

Azul Macaubas Slab Azul Macaubas

Azul Macaubas Marmura este foarte celebra si utilizata pe scara larga la nivel mondial materialului caracteristicilor sale, morfologia si culoarea sa specifica, dupa cum indica si numele, un albastru deschis elegant.

Materiale noi Rocas Decor

Outlet Transilvania Natural Royal Stone

Servicii Complecte

Rocas Decor Hungary

Showroom

Tapet de LuxPiatra Naturala

Travertin

Marmura

Granit

Andezit

Compozit

Ardezie

Tapet de Lux

Transport
Livrare peste tot in tara in maxim 48h!