ALEGE UN SPECIALIST IN MONTAJULPROFESIONAL AL PIETRELOR NATURALE!Societatea Comerciala Rocas Decor S.R.L. cu sediul in Cluj-Napoca , are deosebita placere de a va invita sa descoperiti oferta de pret a produselor noastre.


Ne-am propus sa realizam obiective marete. Pentru acest lucru am format o echipa tanara si plina de entuziasm care lucreaza din greu pentru a satisface chiar si cele mai exigente pretentii, din dorinta de a lucra alaturi de cei mai profesionisti de pe piata interna.

Speram sa putem fi pe placul cerintelor si asteptarilor dvs, cele mai bune produse, la cele mai bune preturi de pe piata.


Pentru Comenzi si Intrebari telefonice:


Fix:     0264415185

Telefon: 0741/217 337
E-mail: office@rocasdecor.ro


Prelucrare


Experienta, precum si echipa de specialisti cu care colaboram ne determina sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va si servicii de prelucrare si montare a pietrei.


La cererea dumneavoastra, prelucram si finisam dupa dimensiunile si modelul dorit glafuri, blaturi, trepte, contratrepte etc. De asemenea va putem pune la dispozitie echipa noastra ptr placari pardoseli sau socluri, atat interior cat si exterior, precum si pentru montajul produselor de piatra achizitionate de la noi.


Operatiunile de tratare si intretinere a pietrei se vor putea efectua cu produsele recomandate de noi, pentru care va asistam cu informatii si fise tehnice, precum si cu indicatii de utilizare.


Prelucrare Prelucrare

Montaj


Experienta, precum si echipa de specialisti cu care colaboram ne determina sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va si servicii de prelucrare si montare a pietrei.


La cererea dumneavoastra, prelucram si finisam dupa dimensiunile si modelul dorit glafuri, blaturi, trepte, contratrepte etc.


De asemenea va putem pune la dispozitie echipa noastra pentru placari pardoseli sau socluri, atat interior cat si exterior, precum si pentru montajul produselor de piatra achizitionate de la noi.


Operatiunile de tratare si intretinere a pietrei se vor putea efectua cu produsele recomandate de noi, pentru care va asistam cu informatii si fise tehnice, precum si cu indicatii de utilizare


Montaj Montaj

Procesul de tratare al granitului


1. Efectuati testul cu prosopul de hartie pentru a determina daca granitul dvs are nevoie de tratare. Unele tipuri de granit nu necesita tratare speciala iar in aceste cazuri procesul de tratare poate sa devina un esec distrugand estetica materialului.


- inmuiati un prosop de hartie sau un prosop de bumbac alb in apa si asezati-l pe granit dupa care asteptati cateva minute

- este culoarea granitului de sub prosop mai inchisa in caul in care sunt modificari de culoare a materialului dupa acest proces, granitul dvs necesita tratare


2. Aplicati uniform impregnantul pe suprafata materialului utilizand o carpa curata sau o pensula.


3. Lasati impregnantul sa patrunda in material aproximativ 20-25 de minute.


4. Cand impregnantul este aproape uscat , mai aplicati putin impregnant pe suprafata granitului si apoi frecati cu o carpa curata si uscata.


5. Repetati procedeul pe toata suprafata granitului.


6. Asteptati cel putin 2 ore dupa care efectuati o a doua aplicare a impregnantului pe toata suprafata materialului.Timpul de asteptare depinde de marca specifica de impregnant.


Tratare Tratare
Materiale noi Rocas Decor

Outlet Transilvania Natural Royal Stone

Servicii Complecte

Rocas Decor Hungary

Showroom

Tapet de LuxPiatra Naturala

Travertin

Marmura

Granit

Andezit

Compozit

Ardezie

Tapet de Lux

Transport
Livrare peste tot in tara in maxim 48h!